R. S. Grey: The Duet



FÜLSZÖVEG:
When 27-year-old pop sensation Brooklyn Heart steps in front of a microphone, her love songs enchant audiences worldwide. But when it comes to her own love life, the only spell she’s under is a dry one. 

So when her label slots her for a Grammy performance with the sexy and soulful Jason Monroe, she can’t help but entertain certain fantasies… those in which her G-string gets more play than her guitars'.

Only one problem. Jason is a lyrical lone wolf that isn’t happy about sharing the stage—nor his ranch — with the sassy singer. But while it may seem like a song entitled ‘Jason Monroe Is an Arrogant Ho’ basically writes itself, their label and their millions of fans are expecting recording gold…
They’re expecting The Duet.


R.S. Grey Scoring Wilder (itthon a Könyvmolyképző által Testcsel címmel megjelent) regényének elolvasása után egyből nagy kedvenc lett. Az írónő hihetetlenül jól ír, nagyon humoros és remek karakterekkel dolgozik. A Testcsel biztos újraolvasós lett, így ezután kíváncsi voltam a többi művére. Első kiszemeltem a The Duet lett. Nézzük meg, milyen is volt. :)

Női főszereplőnk a rendkívül sikeres énekesnő, Brooklyn Heart. Brook egy nagyszerű karakter, elképesztő humorral rendelkezik, több megnyilvánulásán vagy gondolatán hangosan felnevettem.
Brook-t és történetünk férfi főszereplőjét, Jason Monroe-t felkéri a kiadójuk, hogy egy hónap leforgása alatt írjanak meg közösen egy duettet, amelyet az akkor aktuális Grammy díjátadó gálán kell előadniuk. Ezt a hírt egy megbeszélésen közlik a két fiatal tehetséggel, amelyről a lány elkésik; az ötlet miatt pedig egyikőjük sem olyan lelkes, mint ahogy azt várni lehetne.
Jason meghívja Brooklyn-t a montanai házába, azzal a céllal, hogy itt írják meg a dalt. Kettejük kapcsolata nem éppen mondható bonyodalommentesnek, többszöri próbálkozás után sem sikerül még elkezdeni a dalt. Vajon végül sikerül egy csapatként dolgozniuk?

Hát, úgy látszik 2016 a kedvenc könyvek éve lesz, ugyanis ebben az évben rengeteg könyvet sikerült felpakolni a kedvencek közé. Ez alól a The Duet sem kivétel, minden egyes sorát élveztem.
Íme néhány ok, hogy miért is:
 1. A történet tömve van jobbnál jobb szereplőkkel. Például, ott van ugye két főszereplőnk, akik mind a ketten nagyon kidolgozottak; Brooklyn testvére Cameron, aki egy nagyszerű figura (kíváncsi vagyok az ő történetére is).
 2. A könyv nagyon pörgős, amikor azt hiszed, hogy végre lenyugodtak a kedélyek, akkor jön be a legnagyobb csavar.
 3. Ahogy azt már említettem, ez egy jó kis humoros olvasmány, úgyhogy azt ajánlom, hogy nagy tömegben ne olvassátok, mert sokszor fogtok rajta nevetni. :)
 4. Romantika rajongóknak abszolút tökéletes ez a regény, hiszen a két főszereplő között rendesen jelen van a kémia. ;)

Összességében megint egy remek történetet olvashattam R. S. Grey-től. Legfőképpen azoknak ajánlanám, akik már betöltötték a 16. életévüket, hiszen azért volt benne pár erotikus tartalom is, közülük is azoknak, akik szeretik a humoros-romantikus regényeket. Tökéletes kikapcsolódást fog nyújtani! Remélem, hamarosan ezt is minél több itthoni könyvszerető ember is olvashatja majd magyarul.
Biztos, hogy nem ez volt az utolsó könyv, amit az írónőtől olvastam.

ÖSSZEGZÉS
Borító: Hát… talán ez az egy dolog nem tetszik a könyvben. Van R. S. Grey-nek ennél szebb borítója is, de ugye ne a borító alapján ítéld meg a könyvet.
Kedvenc karakter(ek): Brooklyn, Jason, Cammie, LuAnne, Logan (igen, ő volt az egyik akinek a reakcióin rengeteget nevettem)
Kedvenc idézet(ek): 
„ Something about you caught me by surprise
Though I always knew you’d be my demise. „

Értékelés: A borítótól függetlenül a történet kétség kívül megérdemli az 5/5-t.

Megjegyzések